Звітна наукова конференція

3 квітня у рамках обговорення наукової діяльності в університеті за 2023 рік на фізико-технічному факультеті відбулося пленарне засідання конференції викладачів, докторантів, аспірантів та студентів факультету.

Роботу конференції відкрив декан фізико-технічного факультету Іван Гасюк. Опісля, у межах програми пленарного засідання, з доповіддю виступив доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедрою матеріалознавства і новітніх технологій Володимир Коцюбинський, на тему «Наноструктури на основі CuFe2O4 та відновленого оксиду графену: синтез, структурно-морфологічні та електрохімічні властивості».

Виступ завершився жвавою дискусією, обміном думками щодо актуальності тематики та доцільності досліджень у майбутньому. Кожна така зустріч є наступним кроком до розуміння істинних законів Природи.

4 квітня відбудуться засідання конференції, на яких викладачі, аспіранти та студенти  доповідатимуть про наукові результати у таких підсекціях: ПІДСЕКЦІЯ МАГНЕТИЗМУ І ФІЗИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НАНОРОЗМІРНИХ СТРУКТУР ,  ПІДСЕКЦІЯ ФІЗИКИ ТВЕРДОГО ТІЛА, ПІДСЕКЦІЯ КОМП’ЮТЕРНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ЕЛЕКТРОНІКИ, ПІДСЕКЦІЯ ФІЗИКИ І МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ. Загалом заплановано близько 90 доповідей.